Duurzaamheid

Duurzaam drukwerk kun je perfect laten maken bij Maatwerkboeken.nl. Deze site is namelijk, net als WeLoveRecycled.nl, een initiatief van Ruparo, een ontwerpstudio en drukkerij in de binnenstad van Amsterdam. Wij hechten veel belang aan een duurzame productie van boeken. Onze papiersoorten zijn FSC-gecertificeerd, waarmee een verantwoord bosbeheer gewaarborgd wordt. Wij drukken op een zo milieuvriendelijk¬†mogelijke digitale pers. √Čn we houden zelf onze afvalketen zo veel mogelijk gesloten door bedrijfs- en huishoudelijk afval te scheiden en voor recycling aan te bieden.

Daarnaast fietsen we naar ons werk, is onze verlichting milieubesparend, regelen we onze bankzaken zo duurzaam mogelijk via de Triodosbank, lunchen we graag met biologische producten en drinken we espresso van Cafe del Mar, waarmee we de koffieboeren in Guatamala steunen.
Door als erkend leerbedrijf een leerplek te bieden aan stagiaires van het Mediacollege Amsterdam investeren wij in de toekomst van jonge mediavormgevers en laten wij onze stagiaires kennis maken met de verschillende aspecten van duurzaam drukwerk.

Op weloverecycled.nl/duurzaam-drukwerk kun je meer hierover lezen.